Gæsteroere

Andre roere/roklubber er meget velkomne til at besøge vores klub og tage på tur i vores fantastiske område, Danmarks smukkeste fjord – Mariager Fjord.

Vi modtager mange besøg fra andre roklubber; det er vi glade for og låner meget gerne vores både og smukke fjord ud. Det er helt naturligt, da vi også selv nyder godt af andre roklubbers gæstfrihed.

Lån af både

Medbringer man ikke egne både, er der mulighed for at låne ved at kontakte vores gæstekontakt. Gæstekontakten sikrer, at der ikke opstår konflikter med andre gæster, klubbens aktiviteter m.v.
Tirsdag og torsdag kan der først disponeres over inriggerbåde efter kl. 13.00.

Vi har to 2-åres og to 4-åres inriggere, samt hav- og tur-kajakker til udlån.

Vi stiller krav om, at der skal være en langtursstyrmand i hver Inriggerbåd. Vi forventer selvfølgelig, at bådene behandles, som var det jeres egne. Vores egne roeres behov kommer i første række, så der kan ikke stilles krav om og til de både og det udstyr vi låner ud.

Sikkerhedsinstruks for inrigger arrangement (skal udfyldes ved leje af båd)

Overnatning

Der er mulighed for overnatning i klubhuset på medbragt madras.

Sovepladser:

Der er ingen værelser eller køjepladser i klubhuset. Besøgende kan sove i træningslokalet, i bådhallen, eller hvor der ellers er plads. Om dagen bedes soveposer etc. være skubbet til side, så alle kan komme til.

Køkkenfaciliteter:

Ønsker I at bruge køkkenfaciliteterne, er dette også muligt. Besøgende er velkomne til at tilberede og spise mad i huset (både inde og ude).

Badefaciliteter:

Vi har to omklædningsrum i klubhuset. Et til kvinder og et til mænd, som begge er til rådighed for vores gæster.

Vask af både:

Det er muligt at få afvasket både, inden de skal pakkes på trailer. Vi tager dog en symbolsk betaling for dette vandforbrug.

Bemærk:

Der er i perioder megen aktivitet i klubben, så husk venligst, at der skal være plads til alle, og forlad huset i samme stand, som den I ønsker at ankomme til.

Parkering

Der kan parkeres på Nedre Strandvej langs den sydlige fortovskant op mod klubhuset. Husk at parkering ikke må finde sted i et vejkryds, eller i en afstand af 10 meter eller mindre fra kanten af den tværgående kørebane (indkørslen til Strandparken).

Der kan i begrænset omfang parkeres direkte ved klubhuset, men vær opmærksom på, at der ikke må parkeres på en sådan måde, at man blokerer for klubbens bådtrailer.

Indkørsel til klubhuset.

Gæstekontakt:

Irma – tlf. 4042 9919
Karin – tlf. 6111 9141

Priser:

  • Inrigger pr. sæde pr. dag: kr. 50,-
  • Hav-/turkajak pr. dag: kr. 50,-

Den aftalte leje bedes indsat på klubbens konto hos Sparekassen Danmark, Hobro, reg.nr. 9070, kontonr. 3365767814, med angivelse af klub/navn.