Aktiviteter

I klubben summer det af liv både sommer og vinter, med mange forskellige aktiviteter. Det enkelte medlem bestemmer selv hvilke og hvor meget man vil deltage i de enkelte aktiviteter.

Sommeraktiviteter

Sommeren er den naturlige højsæson, hvor vi tilbringer det meste af tiden i en båd på fjorden. Roning er en fælles oplevelse for de roere der tager ud sammen og samtidig får man en god snak i båden. Som roer oplever du på tæt hold landskabets skiften, fra det tidlige forår til det sene efterår og samtidig får du et helt unikt kig til fugle, fisk og dyrene inde på land.

Seniorroerne mødes fast tirsdag formiddag kl. 08.45. Bådene klargøres og de fremmødte fordeles i bådene, hvorefter man ror en tur på fjorden. Turens længde afhænger af vejr, vind og humør. Efterfølgende er der socialt samvær med kaffe/brød.

I løbet af sæsonen arrangeres en række ture i eget eller andre klubbers rofarvand, ligesom man til enhver tid kan aftale roture med andre medlemmer.
I løbet af sommeren arrangeres der fælles madpakketure, hvor man typisk mødes om aftenen og sejler ud til et aftalt sted, hvor den medbragte madpakke indtages.

Aftener med fællesspisning er også et populært socialt arrangement i klubben.

Vinteraktiviteter

Når rosæsonen slutter – typisk i oktober måned – stryger vi standeren og begynder på vores vinteraktiviteter.

Træningsrum

Klubben har et træningsrum, som er udstyret med romaskiner (ergometre), vægttræningsmaskiner og håndvægte.

Vedligeholdelse af både

Vinteren benyttes til vedligeholdelse af klubbens mange både. Vedligeholdelsen består i slibning, lakering og hvad der ellers er behov for.

Svømning

I løbet af vintersæsonen kan du holde formen vedlige med svømning i Hobro Idrætscenter. I den forbindelse er der også mulighed for, at aflægge den obligatoriske svømmeprøve.

Inrigger/kajak workshops

Samme sted arrangeres i løbet af vinteren inrigger og kajak workshops, hvor der bl.a. øves redning og roteknikker.