Superseniorer / pensionister

Tirsdag formiddag kl. 9.00 - året rundt - mødes en gruppe motionister, typisk pensionister, kaldet for superseniorer for at styrke kroppen og "dyrke" humøret ved roning, især "rekreativ roning" - roning som naturoplevelse. Alle er naturligvis velkommen, hvis tiden tillader det.

I rosæsonen - hvis vejret er til det - foregår det i inrigger-både, og ellers i romaskine (ergometer).

"Sved-på-panden-roning" - i eget tempo - er også en mulighed, og i 2003 vandt klubben medaljer i guld, sølv og bronze ved DM i flere aldersklasser af indendørs roning for seniorer.

En hyggelig snak - og formiddagskaffe med udsigt over fjorden - er et af de faste programpunkter, som roerne værdsætter i det ugentlige møde, der går under betegnelsen Superseniorroning. Alle kan deltage men deltagerne er typisk i alderen fra 60 til over 80 år, er også yngre formiddags-roere meget velkomne.

For yderligere oplysninger kontakt Inger Köhne Hansen,
tlf. 2196 1937.