Send billeder til webmaster

Det er altid spændende at se billeder fra aktiviteter i klubben. Du kan være med til at gøre klubben mere spændende ved at sende dine billeder eller filmklip til hjemmesiden. Send dem til Jan Provstgaard på denne mail kas.hobro.roklub@gmail.com

Husk at bruge mobiltelefonen. Den kan ofte bruges til både billeder og filmklip når du ikke lige har husket at få dit kamera med.

Send mange billeder nemt og bekvemt

Hvis du har mere end 5-8 billeder er det nemmest at sende dem ved at bruge Picasa Webalbum. Du skal blot sende dem til et nyt webalbum på nettet på din egen google albumside. Derefter sender du blot et link til mig via mail.

Picasa er helt gratis og et rigtig godt værktøj til både at holde styr på dine egne billeder og redigere dem med.