Motionsturneringen 2010 - sidste runde

Oktober bød på mange dage med gode vejrforhold - især om formiddagen - og der blev roet i alt 1880 roer-km i inrigger-/outriggerbådene, næsten lige så meget som i en af de bedste sommermåneder.

Slutrapporteringen fra Hobro lød på 11.624 km, roet af 43 roere, gennemsnit = 270,326 km/roer. Det bragte klubben 6 pladser op - KLIK HER for at se resultater og reportager.

Motionsturneringen Juli

Så er der roet over 1.000.000 km i år i de 54 roklubber, der deltager.
Se resultater - og reportager med mange flotte billeder! - her

Motionsturneringen - Hobro lægger ud i 3 division

Pr. 31 maj havde ialt 28 roere i gennemsnit roet lidt over 84 km i år. Det placerer - blandt 51 klubber - Hobro i 3. division. Se resultater og reportage her.

Den nye bestyrelse

Christine, Inge, Jan, Sigurd, Jakob, Poul, Michael og Erik. Se dem også på bestyrelsens side.

Arbejdsaftener i marts

Nu er der forskallet, isoleret, dampspærret, sat en gipsvæg op og begyndt på væg nr. 2. En sluttet flok med Thomas og Torben i spidsen har ydet en stor indsats for, at vi er kommet så langt. Der er slidt i det, men også blevet hygget og snakket. En god mulighed for at lære folk at kende..

Der mangler stadig en del, så derfor laver vi en ny arbejdsrunde i marts måned.
Vi mangler at sætte 3 gipsvægge op, at forskalle og isolere loft samt at spartle og male. Gulvopretning og lægning af linoleum udføres af Karsten Lykke.

Vi arbejder onsdag d. 3. marts, d. 10.marts, d. 17. marts, og d. 24. marts alle dage kl 17.00

Vi skal bruge ca. 6 mand hver onsdag samt en kok pr. onsdag.

Tilmelding til p.gersboell@os.dk

Referat klubudviklingsdag

I bestyrelsen synes vi, at vi havde en rigtig god dag: Se referat her.

Vi fik etableret en række arbejdsgrupper, der skal i gang med en masse konkrete projekter til at gøre vores klub endnu bedre,

og vi fik taget hul på nogle meget centrale diskussioner om, hvad det for en klub, vi vil have fremover.

En stor tak til dem som deltog, og til dem, som var forhindrede men leverede et skriftligt input.

Selv om vi kom godt i gang, så er arbejdet med at gøre vores klub bedre langt fra slut;

Faktisk er vi ikke rigtig startet endnu !

Det gør vi først på vores på vores generalforsamling tirsdag d. 23/2 kl. 19.00,

hvor bestyrelsen vil præsentere sin plan for det videre arbejde.

Så selv om du ikke deltog i klubudviklingsdagen, så kan du sagtens nå at være med.

Arbejdsgrupperne er åbne for alle, der har lyst til at være med og ideer til at gøre vores klub bedre.

Jo flere af klubbens medlemmer, der er involverede i arbejdet med at udvikle vores klub, jo bedre !

Så mød op til generalforsamlingen, gør din indflydelse gældende og vær med til at præge fremtiden i vores klub !

Klubudviklingsdag 16. januar kl. 10.30
Bestyrelsen har allieret sig med breddekonsulent Lars Henrik fra DKF og inviterer til medlemsmøde, hvor alle får mulighed for at påvirke, hvordan fremtidens roklub kommer til at se ud.

Vi vil gerne lave en klub, der afspejler medlemmernes ønsker og behov. Derfor er det vigtigt at du møder op og deltager i arbejet med at skabe rammer og retningslinier for klubbens fremtidige udvikling. Se flere mere detaljeret invitation, klik her.

Se program for dagen, klik her.