Facliteter

Klubben råder over næsten alle bådtyper:

• 2'er og 4're inriggere
  • Gig
  • Single og dobbelt scullere
  • Tur- og kap-kajakker
  • 2'er-kajakker
  • Børnekajakker
  • Havkajakker
  • Polokajakker
samt et veludstyret motionsrum

Se komplet bådfortegnelse på fanen "Kun medlemmer" - (kræver adgangskode).

Kajak

I klubbens kajakafdeling er det muligt at ro både turkajak og havkajak samt spille kajakpolo.
Klubben råder over turkajakker, kapkajakker samt havkajakker og et sæt polokajakker, og instruktørerne er uddannet i regi af Dansk Kano- og Kajakforbund.

Ture, Stævner m.v.

I løbet af sæsonen arrangeres en række ture i eget eller andre klubbers rofarvand, deltagelse i motionsløb m.v. Såfremt man har lyst til at deltage i turene skal man holde øje med klubbens opslagstavle samt hjemmeside, hvor man finder oplysninger om tilmelding, praktiske ting m.v.
Det er ofte medlemmerne selv, der arrangerer turene, så hvis man har en idé til en tur, så er det bare med at gå i gang. Man kan altid få hjælp fra kajak- eller ro-chefen eller andre fra bestyrelsen, eller spørge nogle af de mere erfarne medlemmer til råds.

Vinteraktiviteter

I løbet af vinteren foregår der er række aktiviter og arrangementer i klubben. Oplysningerne finder man ved at holde øje med opslagstavlen i klubhuset samt hjemmesiden.

En af de faste vinteraktiviteter er svømning. Klubben har en ugentlig tid i svømmehallen hver søndag kl. 9.00, hvor vi igennem vintersæsonen veksler mellem at svømme, spille kajakpolo og træne rednings- og entringsøvelser, og mere sjove ting som forskellige former for rul m.v.

Bådudlejning

Roere fra andre klubber under DFfR og DKF kan leje inriggere og kajakker i Hobro Roklub.

Roerne skal selvfølgelig have de nødvendige rettigheder for at ro i fremmed rofarvand.

Vi har to 2-åres og to 4-åres inriggere samt hav- og tur-kajakker.

Prisen er 50 kr. per dag per sæde.

2-åres (2 stk.): 150 kr. per dag

4-åres (2 stk.): 250 kr. per dag

Inrigger: Kontakt Jytte Fleischmann på tlf. 25785820 eller jytte.fleischmann@gmail.com

Kajakker: 50 kr. per dag

Kontakt David Thue Brøner på tlf. 2868 6993

Henvendelse i god tid.

Den aftalte leje bedes indsat på klubbens konto hos Jutlander Bank, Hobro, reg.nr. 9336, kontonr. 336-57-67814, med angivelse af klub.

Polo-kajak aktivitet
Man kan leje klubbens polo-kajakker incl. en instruktør for kr. 100,00 pr. deltager min. kr. 1.500,00.
Det kan være til en polder-abend, eller et familie/vej-arrangement (ingen alkohol før og under aktiviteten).
Der spilles med to fem-mands-hold, på en bane lige ud for klubhuset.
Det er et krav at alle deltagere kan svømme.
Motionsrum
Motionsrummer indeholder fire ro-ergometere og et kajak-ergometer.
Herudover er der pilatesbolde, elastikker, sjippetov, ribber, div. bænke, samt håndvægte og vægtstænger.

Regler for benyttelse af motionsrummet:
Motionsrummet kan hele året, frit benyttes af klubbens voksne medlemmer.
Ungdomsroere har kun adgang iflg. med voksne.
Ingen adgang i udendørs sko.
Vask hænder inden du træner.
Hvis du sveder, skal udstyret sprittes af efter brug.
Ryd op efter dig.
Træning er på eget ansvar, hvis du f.eks. taber en vægt over foden.
På nedenstående link, kan du se et par videoer om hvordan man ror i kajak-ergometeret: