HUSK LIGE . . .
Svømmehallen
7/2 Generalforsamling

Svømmehal tider 2017-2018
Se oversigs-skema eller datoer på kalender
siden.

Billeder

Dr. Margrethe i Hobro

HOT NYT
Lørdag, den 11. november er der standerstrygning, så mød talstærkt op til en hyggelig dag med dine rokammerater. Vi starter kl. 9.00 med morgenkaffe, hvorefter vi ryder op i klubben m.m. Kl. 12.00 er der frokost og kl. 13.00 stryges standeren.
Sæsonen er ganske vist slut den 11/11, men DFfR har lavet en fin lille sikkerheds-artikkel om roning i koldt vand, som forklarer lidt om konsekvensen af dårlig påklædning, hvis man falder i vandet ved lave vandtemperaturer. Den giver god mening for både inrigger- og kajak-roere også i efterårs- og forårs-sæsonen. Se den her
Referat fra bestyrelsesmødet 16/8-2017 kan ses under "Kun medlemmer"
Inriggerne tog imod Dr. Margrethe. Se billederne her
Midlertidigt inrigger vinter ro-reglement for foråret 2017 kan ses her
Kajak-begynderkurset for nye medlemmer bliver i år den 11/5 (intro-aften) og weekenden den 13-14/5, samt nogle efterfølgende hverdagsaftener. Pris kr. 2.500 incl. et års kontingent (= kr. 1.600). Klubben har alt udstyr. Nærmere info følger senere.
Oversigten over alle 2017 sæsonens ture kan ses på fanen "Det sker", samt på kalenderen.
Hyggeaften for alle med foredrag om Tolo turene.
Læs indbydelsen her.
DFfR's årshæfte 2017 er nu på gaden. Læs det her
TILLYKKE MED KVALIFIKATIONEN TIL OL, FIE
Hobro er atter på verdenskortet, da Fie Udby i eftermiddag IGEN kvalifiserede sig til deltagelse i OL, hvor hun skal forsvare sin fantastiske sølv-medalje fra for fire år siden.
Det er en fantastisk bedrift efter hendes operation i begge arm sidste efterår, at det er lykkedes hende at komme i så god form på rekort tid.
Endnu et KÆMPE tillykke til Fie, fra os alle i klubben hvor eventyret startede for mange år siden.
Læs artikkel fra Nordjyske her.

Nyt sikkerhedsreglement for kajak og inrigger, kan ses under fanen "Fakta"
Der er flere ændringer og præsiseringer som ALLE medlemmer har pligt til at kende.

Der er flere skærpelser, især i forhold til vandtemperaturen i foråret (også efter standerhejsning). Under 8º er det vinter-roning for kajakker og inrigger roning er ikke tilladt.

Især kajakkernes reglement er ændret meget, så det nu skeldner imellem tur- og havkajak.

Der er dog endnu ikke lavet et nyt særskilt outrigger-reglement, men det følger som min. inriggernes reglement. Dog må kun roes ved temperaturer over 12º. Vest skal altid medbringes.

Der er også indført en tur-tjekliste, som turarrangører, bør læse og vurdere, i forhold til deres aktuelle tur.

De nye regler vil blive præsenteret ved opstartsmødet.
Reservering af DFfR's udstationerede både skal nu ske online på deres hjemmeside, eller via Logo-linket i højre side af denne side.
Sådan - 9 NYE havkajaklker (og nogle private)
9 Nye havkajakker til Hobro Roklub.
Vi har med støtte af Sparekassen Hobro Fonden (Jutlander Bank), Nordea, Maraigerfjord Kommunes Idrætsråd og Sydbank, fået mulighed for at indkøbe et sæt havkajakker, så vi nu kan tilbyde havkajakkurser for nye og eksisterende medlemmer i forsommeren og årene frem. Tusind tak til sponsorerne.

Ny sikkerheds-brochure fra Dansk Roforbund, som også kan give mening for kajak-roere.
Brochuren er lidt henvent til bestyrelser, men beskriver også mange vigtige problemstillinger for den enkelte.
Se den på DFfR's hjemmeside.

Havkajak sikkerheds-instruktions video fra DKF

KLUBBEN ER KOMMET PÅ FACEBOOK
Bestyrelsen har oprettet en facebokside, hvor medlemmerne kan indlægge billeder og kommentarer mv. fra ture og arrangementer.

Klubplan Hobro Ro- og Kajakklub
Bestyrelsens plan for udvikling af Hobro Ro- og Kajakklub

Bestyrelsen har løbende siden 2011 arbejdet på en klubplan. Klubplanen er retningsgivende for bestyrelsens arbejde med udvikling af aktiviteter i klubben.
Du kan læse klubplanen, der opdateres løbende, der ligger under fanen "Kun medlemmer"

Vi modtager gerne kommentarer og indspil til den videre udfoldelse af planen og håber at mange medlemmer vil være med til at realisere planen.

På bestyrelsens vegne.
Michael Christiansen, formand.

Tillykke med sølv-medaljen til Fie Udby ved OL 2012
Stort tillykke til Fie med OL sølvmedaljen.

Tidl. Hobro roer Fie Udby udtaget til OL 2012 i single sculler

Fie deltog i weekenden i et kvalifikationsstævne i Luzern i Schweiz, hvor hun efter at have vundet både sit indledende heat og semifinalen, blev nr. to i finalen, hele fire sekunder foran den næste deltager.

Fie var allerede med til OL i Kina for fire år siden, men desværre kun som reserve i dobbeltsculleren. Men siden 2010 har hun skiftet til at ro single-sculler.

Hun har gennem årene jævnligt været på besøg i klubben, når hun var hjemme, selvom det kun var de første år efter hun var flyttet til København, at hun lånte en båd, så hun kunne holde træningen ved lige på Mariager Fjord.

Roklubben har naturligvis overbragt en lykønskning til Fie via hendes mor, Mette Udby, som ror dobbelt sculler her i klubben.

Et STORT TILLYKKE til Fie fra hendes gamle klub.

TILBUD
Kano- og Kajakværkstedet

Rabat-kode til
Dansk Kajak Forbund ved kursus-tilmelding skal ikke længere indtastes

VEJRUDSIGTEN DMI
Hotlinks

Har du nyheder, information, billeder eller filmklip til hjemmesiden?

Send det til webmaster Jan Provstgaard på denne mail:

kas.hobro.roklub@gmail.com

Læs mere på billedsiden om hvordan du let kan sende mange billeder til brug for hjemmesiden.