Jørn og Jens Peter inviterer endnu engang alle til sommerfest den 10/9 i klubhuset med grill og eftermiddags-roning med indlagte hyggelige små-opgaver.
Sommerfest invitation 2016-09-10
Klubtur til Mariager. Vi mødes i klubben kl 10.30 og roer til Mariager og indtager herefter smørrebrød på Aporta i Mariager.
Tilmelding på lisdte i klubben sig, alternativt kan man sende en mail til Irmaoestergaard@gmail.com - da der skal bestilles bord.
Maden bestiller vi inden vi roer fra Hobro, så er det klar, når vi ankommer.
Hvis I har spørgsmål, så kontakt Irma mobil 40429919.

Kajak-vagt / ro-makker / "kanin-fører" om onsdagen
Bestyrelsen prøver i år noget nyt, idet der hver onsdag f.g. den 27/4 kl. 18.30 er en rutineret roer til stede, og som vil følges med dig på dine betingelser.
Så vil du gerne
- have lidt selskab på roturen
- have en rutineret roer med på turen de første gange
Så mød op uanset om du ror tur- eller havkajak.
Se her oversigten over alle årets klubture, både fællesture og ture i henholdsvis kajak og inrigger.
Der er igen et kæmpe udvalg, som vi håber at rigtigt mange vil støtte op om, så vi kan styrke sammenholdet på kryds og tværs blandt medlemmerne.
Klubtur oversigt for 2016
Den 24. januar kommer svømme-instruktøren Leif Nielsen, der også er hal-inspektør og giver lidt vejledning i svømmeteknik til de interesserede. Vi kunne desværre ikke finde en tidligere dato. Der er samtidig alm. svømning for dem der ikke ønsker lidt finpudsning af teknikken.