Ungdoms-roning

i roklubben har vi også en super ungdoms-afdeling, for unge imellem ca. 12-18 år, som træner hver tirdag aften kl. 18.30 fra ca. maj til oktober (se under kalenderen).

Her skifter trænerne imellem kajak, polo-kajak, inrigger (2'er eller 4'er-robåde) og out-rigger roning i single eller dobbelt sculler.

Som scullerer træner, er vi så priviligerede, at have bl.a. OL-sølv-vinderen fra 2012 Fie Udby.

Har du lyst til at ro sammen med de andre unge mennesker, kan du blot møde op i klubben om tirsdagen, eller kontakte ungdoms-lederen Peter Schaarup på tlf. 98521524.

Eneste krav er, at du kan svømme 600 meter.

Klubben har redningsveste.

Det kræver intet udstyr at ro, blot noget vindtæt (f.eks. løbetøj) og let tøj (bomuld er tungt når det er vådt), da unge mennesker og vand, er noget der ofte fører til en tur i baljen, hvis man vælter eller der er fri hygge. Er man lidt kuldskær, kan man købe en våddragt, så er vandet ikke så koldt at komme i.

Om vinteren er der fysisk træning i klubbens motionscenter. Træningen er ikke baseret på desideret "vægt-træning, da det ikke er sundt i forhold til unge mennesker.